FAQ

Meest gestelde vragen over de Occiflex

In principe is de occiflex voor iedereen geschikt met hoofdpijn en/of nekklachten. 

De behandeling met de Occiflex is aangenaam om te ondergaan. Pijn treedt er absoluut niet op. Net als bij alle nieuwe dingen moet er even gewenning optreden maar dit zal niet langer dan 5 min duren. 

Tijdens de behandeling moet het hoofd/hals gedeelte vrij zijn van kleding, verder kunt u uw kleding aanlaten. Wél vragen we u uw schoenen uit te doen. 

Dit is uiteraard verschillend per persoon maar uit ervaring verwachten we na 3 behandelingen zeker resultaat.

Een behandeling met de occiflex wordt gedeclareerd als een behandeling manuele therapie. Als u een aanvullende verzekering heeft, bent u hier voor verzekerd en wordt er rechtstreeks gedeclareerd. Bekijk hiervoor ook onze prijzen pagina.  

In Nederland staan slechts op 3 plekken een Occiflex. Wij bieden een behandeling in Veenendaal aan, is dit voor  u niet haalbaar? Dan verwijzen we u door naar occiflex.com 

Door middel van robotica maakt de Occiflex passieve mobiliserende bewegingen over de hele range of motion. Dit in tegenstelling tot manipulaties die in een positie plaats vinden. De fascie en bindweefsel structuren worden in een onbelaste positie d.m.v. robotica gemobiliseerd op een manier die door een manueel of fysiotherapeut niet mogelijk is. 

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op, we helpen u graag!